Industrimaster i mikro- og nanosystemteknologi på USN søker partnerbedrifter

USN Industriakademi søker akkurat nå etter partnerbedrifter for industrimasterprogrammene med start høsten 2022.

Industrimaster er et unikt samarbeid mellom næringslivet og USN der masterstudenten jobber i bedrift og studerer 50/50 over 3 år. Bedriften binder seg ikke til å videreføre ansettelsen etter at programmet er avsluttet.

Programmene gir bedriften mulighet til å velge høyt kvalifiserte studenter som de kan være med på å forme etter bedriftens behov. Mindre prosjekter underveis og masteroppgave defineres i samarbeid mellom bedrift, student og faglig ansatt ved USN. Bedriften får en unik mulighet til å påvirke innhold og struktur i studieprogrammene, bli en del av forsknings- og utviklingsmiljøet ved USN, og samtidig få tilgang til «cutting edge»-teknologi og kunnskap.

På Campus Vestfold (Bakkenteigen) tilbyr vi industrimasterprogrammet «Mikro- og nanosystemteknologi». Miniatyrisert teknologi gir uante muligheter innen medisin, romfart, bærekraft og havbruk. Programmet er tverrfaglig og fokuserer på design, produksjon og karakterisering av mikrokomponenter, og hvordan de spiller sammen i et komplett system.

Ta kontakt med deres nye bedriftskoordinator for en uforpliktende prat

Mette Varegg
Tlf: 40 14 66 59
Mette.Varegg@usn.no

USN tilbyr flere industrimaster-/næringsmasterprogrammer. Mer informasjon finner du på USN Industriakademi sin side.

Foto: USN

Siste nyheter

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR

Kjære alle sammen.
Tusen takk for et fantastisk år.
Sammen har vi hatt 32 fagmøter, EC konferanse, Hackathon, deltatt på utallige messer, seminarer og foredrag i både inn- og utland.

Årshjulet for 2025 er i full planlegging, og med 10 fagteam skal det være noe for enhver.

6. mars samler vi alle til EC konferansen 2025, så da blir det en mulighet til å bygge nettverk utenfor spesifikke fagforumer.

Vi blir å se på Vestfold dag i Oslo, Emigration Expo i Nederland, HighTech i Makedonia og ikke minst på våre rekrutteringsarenaer for barn og unge – for at de skal velge realfag og satse på en framtid hos en av våre medlemsbedrifter.

Ha noen fine høytidsdager i mellomtiden, før vi sees igjen

90 millioner til norsk kompetansesenter for mikrobrikker

90 millioner til norsk kompetansesenter for mikrobrikker

Electronic Coast, SINTEF og fire norske universiteter er utpekt som ett av 27 europeiske kompetansesentra for mikrobrikker.

Satsningen fra EU og Forskningsrådet vil gjøre det enklere for bedrifter og forskningsorganisasjoner å få tilgang til teknologi og infrastruktur i Norge og Europa, noe som er svært nødvendig i en urolig tid.