Teammøte - Team Manufacturing

Dato: 28. april 2023 | kl. 12 – 14
Sted: Universitetet i Sørøst-Norge, Campus Vestfold

Det nyopprettede teamet vil ledes av Daryl Powell. Han er forskningsleder og sjefsforsker ved SINTEF. Han er over middels interessert i lean og digitalisering, i tillegg til at han er førsteamanuensis II ved USN og foreleser om teamet.

Agenda:
12:00 – 12:15 Kaffe og enkel lunsj
12:15 – 12:30 Introduksjon av teamet
12:30 – 14:00 Innhold kommer
14:15 – 15:00 I etterkant av møtet blir det muligheter for å delta på et 45 min. webinar om «Lean & digitalisering»

PS: ønsker du å delta i fagteamet, men ikke har anledning til å stille 28. april?
Send epost til linn@electroniccoast.no

Kontaktinformasjon til teamleder:
Daryl.Powell@sintef.no
Tlf. +47 403 36 838

Siste nyheter

Møt Lene Diesen under EC konferansen

Møt Lene Diesen under EC konferansen

Lene Diesen vil lede årets konferanse.

Hun er administrerende direktør i NetNordic Norge og har omfattende erfaring fra IT-bransjen, både operativt og strategisk, nasjonalt og internasjonalt.

Hun har dyp innsikt i hele verdikjeden og har sett hvordan teknologi skaper både muligheter og utfordringer for privat og offentlig sektor.

Gjennom sin karriere har Lene ledet selskaper gjennom store strategiske endringsprosesser. Som administrerende direktør i Semine og COO i Documaster hadde hun en sentral rolle i å skalere virksomhetene og bygge bærekraftige organisasjoner i sterk vekst.

Tidligere var hun viseadministrerende direktør i Microsoft Norge, hvor hun bidro til selskapets største transformasjon – overgangen fra programvareselskap til en moderne tjenesteleverandør av skyløsninger.

Hun har også hatt lederroller i Software Innovation og Tieto.

Lene Diesen har en Bachelor of Information Technology, Internet Technology fra Bond University i Australia.

Vi gleder oss

Åpent møte om kvanteprosessering – 28. januar på Forskningsparken

Åpent møte om kvanteprosessering – 28. januar på Forskningsparken

Electronic Coast inviterer til åpent møte om kvanteprosessering – Quantum Computing – som paradigmeskifte for industriell regnekraft.

Kappløpet innenfor kvantedatamaskiner har pågått i flere år. De siste årene har det økt i omfang og med mye større investeringsbudsjett.

Alle våre nordiske naboer har etablert nasjonale kvante-strategier. Det er en klar forventning at innføringen av slike systemer vil være et paradigmeskifte innenfor mange IT-oppgaver.

Når det innføres ny teknologi med nye superkrefter, vil dette også bety nye trusler og problemstillinger som man bør behandle. Når og på hvilken måte vil denne nye teknologien påvirke offentlige og private tjenester. Og kanskje like viktig: hvordan bør man forberede seg allerede idag for å være forberedt på ny risiko som kommer som en følge av en slik teknologi-revolusjon.

IBM er en av de verdensledende teknologiselskapet innen utviklingen og anvendelser av kvantedatamaskiner. Innlegget vil gi en innføring i industrien rundt «Quantum Computing» og hvordan man spesielt ser anvendelser innenfor elektronikk og material-teknologi. Denne sesjonen vil også vektlegge den internasjonale satsningen innenfor standardisering av kvantesikre IT-system og hvordan arbeidet bør startes.

Foredragsholder er Lars Nordbryhn, Sivilingeniør i fysikalsk elektronikk / fotonikk. Senior Architect og Quantum Ambassador i IBM med 25 års erfaring i IT-virksomheter i Norge og Norden.

90 millioner til norsk kompetansesenter for mikrobrikker

90 millioner til norsk kompetansesenter for mikrobrikker

Electronic Coast, SINTEF og fire norske universiteter er utpekt som ett av 27 europeiske kompetansesentra for mikrobrikker.

Satsningen fra EU og Forskningsrådet vil gjøre det enklere for bedrifter og forskningsorganisasjoner å få tilgang til teknologi og infrastruktur i Norge og Europa, noe som er svært nødvendig i en urolig tid.