Næringslokale til leie

Næringslokale til leie

Næringslokale der Verify the Solution var lokalisert, Langmyra 11b, Skoppum, er til leie. Verify har flyttet sitt virke ned til Forskningsparken på Bakkenteigen. Det er dermed ledig nyere lokaler med et stort åpent rom som kan brukes f.eks til teknisk lab, samt cellekontorer og et kontorlandskap.

Lokalet ligger i 2. etasje med representativ inngang og heis.
Lokalet er todelt og består av en stor teknolab/åpent rom ca. 300 m2 hvor den ene enden kan skilles av med en foldevegg og benyttes til presentasjoner, møter etc., to store kontorer, møterom, arkiv/lager, samt felles kantine/spiserom, toaletter og garderobe med dusj.
I tillegg er det en kontorfløy med 8 cellekontorer og et åpent landskap på 60 m2.

Les hele annonsen ved å trykke her

Share post
Follow by Email
Facebook
LinkedIn

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.