International Nanoscience Student Conference 2018

International Nanoscience Student Conference 2018

Den 7.-10. august 2018 arrangeres den 12. utgaven av INASCON på NTNU i Trondheim. I år vil INASCON bli ekstra stjernespekket med nobelprisvinner i kjemi Kurt Wüthrich som en av foredragsholderne. Wüthrich er professor i biofysikk på ETH i Zürich og ble tildelt nobelprisen i 2002 for sitt bidrag til utviklingen av kjernemagnetisk resonansspektroskopi (NMR). Det vil bli annonsert flere kjente foredragsholdere på nettsida www.inascon.org utover våren.

Som deltakende bedrift på INASCON vil det være mulig å presentere sine forskningsprosjekter og sin teknologi for et internasjonalt publikum med høy faglig kompetanse. Representanter fra bedriftene får være med på alle foredrag og vitenskapelige arrangementer som tilbys. Mellom arrangementene vil det i tillegg være mulig å stå på stand i vrimleområdet dersom man inngår en sponsoravtale. Det er selvfølgelig også mulig å delta på konferansen uten å presentere noe. INASCON er et ypperlig sted for å lære mer om det som skjer i nanoteknologiens verden.

Prisen for å delta er € 215 per person for dem som ikke er studenter.

For sponsormuligheter, programoversikt og ytterligere informasjon om INASCON, se nettsida eller send en e-post til business@inascon.org. Vi svarer veldig gjerne på spørsmål om alt tilknyttet konferansen. Påmelding skjer ved å sende en e-post til samme adresse med navnene på deltakerne.

Les mer om konferansen her.

Share post
Follow by Email
Facebook
LinkedIn